På en Windows-enhet saknas text i olika dialogrutor i Photoshop som inställningsfönstret, bildstorleksfönstret och utskriftsdialogrutan.

Text saknas i dialogruta i Photoshop
Skärmbild som visar text som saknas i inställningsfönstret

Operativsystem

Windows

Orsak

Skadade eller saknade Windows-systemteckensnitt kan orsaka detta problem. Photoshop använder dessa teckensnitt för att visa text i olika dialogrutor.

Lösning

1. Kontrollera om teckensnittsfamiljerna Myriad Pro och Tahoma har installerats. Gör så här för att kontrollera om teckensnitten har installerats på din Windows-enhet:

1. Klicka på Start och sedan Kör
    2. Ange följande kommando och klicka sedan på OK:
      %windir%\fonts

Om du inte hittar teckensnittsfamiljerna Myriad Pro och Tahoma i fönstret som öppnas gör du så här för att installera dem:

1. Hämta filen fonts.zip som bifogats nedan. Packa upp den.
    2. Installera nu teckensnitten i den uppackade teckensnittsmappen. Se Microsofts hjälpartikel för mer information: Installera eller ta bort ett teckensnitt i Windows.

Gå vidare till nästa steg.

Hämta

Om du har tillgång till en annan dator där Photoshop-dialogrutor visas på rätt sätt kan du även installera teckensnittsfamiljerna Myriad Pro och Tahoma på den drabbade datorn från datorn som fungerar.

2. Återställa standardinställningar för teckensnitt Gör så här:

1. Klicka på Start och sedan på Kör. Ange följande kommando och klicka sedan på OK:
      %windir%\fonts
    2. I den vänstra panelen klickar du på Teckensnittsinställningar.
    3. Klicka på Återställ standardinställningar för teckensnitt.
  3. Starta om Photoshop.