Photoshop kan inte startas från Bridge

När du har installerat Photoshop CC 2015 på Mac OS inträffar något av följande problem vid användning av Bridge CC:

• Om Photoshop inte är igång och du markerar några av verktygskommandona (som grupp) eller väljer Arkiv > Placera > Photoshop från Bridge, startar inte Photoshop och kommandot aktiveras inte.
  • Om Photoshop är igång och du väljer Arkiv > Tillbaka till Photoshop från Bridge, blir inte Photoshop det aktiva program som hamnar längst fram.

Lösning: Installera den senaste uppdateringen för Bridge CC

Installera den senaste uppdateringen för Bridge CC (version 6.1.1) som släpptes samtidigt som Photoshop CC 2015. Välj Hjälp > Uppdateringar från antingen Photoshop eller Bridge för att hitta de senaste uppdateringarna.