Gällande versioner Alla
Tillämpliga operativsystem Mac och Windows

Problem

När du drar lager snäppar de oväntat tillbaka till sin ursprungliga position.

Problemet kan inträffa om du har något av följande program/delar av program installerade på datorn:

• iCopy
  • Synergy (mus och tangentbord som delar program)
  • ShareMouse
  • Äldre versioner av en Wacom Intuos-drivrutin

Lösning

Försök någon av följande lösningar beroende på varför du upplever det här problemet med Photoshop:

• Installera den senaste drivrutinen för din Wacom Intuos-enhet.
  • Uppdatera grafikkortets drivrutin. Om problemet kvarstår kan du inaktivera Använd grafikprocessor i Inställningar i Photoshop ( Inställningar > Prestanda > Använd grafikprocessor).
  • Avinstallera/ta bort iCopy. Du kan också kolla med tillverkaren om det finns en version som är kompatibel med Photoshop.
  • Avistallera/ta bort Synergi. Du kan också kolla med tillverkaren om det finns en version som är kompatibel med Photoshop.
  • Avinstallera/ta bort ShareMouse. Du kan också kolla med tillverkaren om det finns en version som är kompatibel med Photoshop.