Problem

När du börjar använda ett verktyg i Photoshop i Mac OS X är det en fördröjning eller eftersläpning innan verktyget svarar. 

Lösning

Inaktivera BetterSnapTool eller alla window snapping-funktioner i BetterTouchTool. 

Denna produkt är licensierad enligt en Creative Commons Erkännande-Ickekommersiell-Dela Lika 3.0 Unported-licens  Twitter™- och Facebook-inlägg omfattas inte av villkoren i Creative Commons-licensen.

Juridiska meddelanden   |   Onlinesekretesspolicy