Felmeddelandet "En eller flera filer ... saknas" vid start av Photoshop

Vid start av Adobe Photoshop CS6 visas felet "En eller flera filer i Adobe-programmets supportmapp som behövs för att köra Photoshop saknas."

Lösning

Avinstallera Photoshop CS6 med avinstallationsprogrammet i mappen Applications/Adobe Photoshop CS6. Ominstallera sedan Photoshop CS6.

Ytterligare information

Detta fel kan uppstå när något av följande har inträffat:

• Du avinstallerade en tidigare version av Photoshop efter installationen av Photoshop CS6.
  • Du avinstallerade en version av Photoshop utan att använda avinstallationsprogrammet.
  • Du rensade datorn genom att manuellt ta bort filer och av misstag tog du bort en nödvändig fil för Photoshop.