Photoshop CC har fastnat på Hand-verktyget.

Obs!

(macOS-only) Om handverktyget fastnar när du använder filtret Gör flytande, Spara för webben eller plugin-programmet Camera Raw, så hittar du en lösning i denna tekniska notering

Operativsystem

Windows 10, macOS 10.12 (Sierra) och senare

Lösning 1: Inaktivera antivirusprogram

Inaktivera eventuella antivirusprogram som Avast eller Webroot som är installerade på datorn. Instruktioner finns i programtillverkarens dokumentation.

Lösning 2: Återställ webbläsarinställningar och inaktivera webbläsartillägg

Webbläsare som Safari och Mozilla Firefox och de installerade webbläsartilläggen från tredje part kan störa Photoshops drift.

• Nollställ eller återställ dina webbläsarinställningar till standard.
  • Inaktivera alla webbläsartillägg.

Instruktioner finns i webbläsarens dokumentation.

Lösning 3: Inaktivera eller avinstallera appar, verktyg och drivrutiner från tredje part

Ibland kan tillägg och verktyg från tredje part störa Photoshops drift.

Kunder har rapporterat detta problem när de kört Photoshop med appar, verktyg och drivrutiner från tredje part.

• 1Password: Inaktivera eller avinstallera detta verktyg.
  • Evoluent Mouse Manager: Inaktivera eller avinstallera detta verktyg.
  • Spotify: Stäng eller avinstallera detta program.Ta också bort den programprocess som körs i bakgrunden på datorn.
  • E-postprogram: Inaktivera eller avinstallera detta program.

Lösning 4: Justera dina inställningar för pekplatta/styrplatta

Om du använder en bärbar Windows-dator, justera följande pekplattinställningar:

• Sätt pekplattinställningen på Ingen fördröjning eller Minsta fördröjning. Se instruktioner i denna praktiska resurs.
  • Stäng av inställningen Handidentifiering.

Lösning 5: Uppdatera drivrutinen för din Wacom-surfplatta och återställ Wacom-inställningar

Se till att du har den senaste drivrutinen från Wacom och återställ inställningarna till sina standardvärden.