Adobe har upptäckt de problem med kompatibilitet, som visas på listan nedan, vid körning av Photoshop CC 2015 med Mac OS 10,11 (El Capitan).

Vi rekommenderar att kunder gör ett eget test på en partition som inte är i drift för att säkerställa att det nya operativsystemet fungerar med aktuell maskinvara och drivrutiner.

Om du upptäcker problem som inte har dokumenterats ännu, får du gärna rapportera dem på vår webbplats för feedback.

Kända problem

Fördröjning vid teckningar som påverkar flera områden i programmet, bl.a. zoom med musrörelse, verktygsfältets platser och storleksändring av listrutor

Fördröjning vid ritningar som påverkar flera områden i programmet, bl.a.:

• Zoom med musrörelse
  • Få åtkomst till verktygens underplatser
  • Storleksändra listrutor

Vi har skapat ett plugin-program som en tillfällig lösning på det här problemet.

Installera plugin-programmet OSXCompatibility:

1. Avsluta Photoshop.

2. Hämta plugin-programpaketet OSXCompatibility (v 1.0.11):

Hämta

3. När du har hämtat plugin-programpaketet OSXCompatibility ovan dubbelklickar du på filen för att packa upp den. Extrahera alla mappar om du får en sådan uppmaning.

4. Kopiera OSXCompatibility.plugin till mappen för plugin-program inuti Photoshops programmapp:

Program/Adobe Photoshop [Photoshop_version]/plugin-program

5. Starta om Photoshop.

Vårt teknikteam samarbetar med Apple för att lösa rotproblemet så snart som möjligt.

Bilden blir svart när du kör kommandot Bildstorlek

När du kör kommandot Bildstorlek blir förhandsvisningen i dialogrutan Bildstorlek svart eller dokumentet blir svart när du har verkställt kommandot.

Lösning 1:

Uppdatera Mac OS X till 10.11.1