Adobe har upptäckt följande kompatibilitetsproblem i samband med körning av Photoshop med macOS 10.12 (Sierra).

Adobe rekommenderar att kunderna gör ett eget test på en partition som inte används i produktionen för att säkerställa att det nya operativsystemet fungerar med aktuell maskinvara och drivrutiner.

Om du upptäcker problem som inte har dokumenterats ännu, får du gärna rapportera dem på vår webbplats för feedback.

Kända fel

Versioner som berörs Photoshop CC 2015.5 eller tidigare
Operativsystem macOS 10.12 Sierra

Adobe har upptäckt följande kompatibilitetsproblem i samband med körning av Photoshop CC 2015.5 och tidigare i macOS 10.12 (Sierra).

Utskrifter kraschar i macOS Sierra på vissa skrivare och enheter

Våra tekniker arbetar på en lösning för en kommande uppdatering.

Kringgå problemet:

• Skriv ut från Lightroom
  • Behåll din aktuella Mac OS X-version och uppdatera INTE till macOS 10.12 (Sierra) förrän det har kommit en uppdatering.

Lösningar

• För en del skrivare kan du lösa problemet genom att kontrollera att skrivardrivrutinen är uppdaterad. Obs! Det är inte säkert att det räcker att bara uppdatera drivrutinen. Du måste ta bort drivrutinen, ta bort skrivaren, installerar den senaste drivrutinen och sedan installera skrivaren. Se detta dokument från Apple om felsökning av utskriftsproblem i OS X: https://support.apple.com/sv-se/HT203343

Kortkommandot Kommando + Mellanslag i macOS Sierra startar både Siri och inzoomningsverktyget

Omritningsproblem i användargränssnittet när du drar i rullningslisterna i dialogrutor och paneler

Tillfällig lösning: Placera markören över det rullningsbara området och använd hjulet på musen eller motsvarande gest på pekplattan för att rulla i panelen i stället för att klicka på rullningslisten och dra den uppåt och nedåt.

Våra tekniker arbetar på en fullständig lösning för en kommande uppdatering av Photoshop CC.

Förhandsvisning fungerar inte i webbläsaren i dialogrutan Spara för webben

Tillfällig lösning: Spara dina bilder och/eller HTML i dialogrutan Spara för webben och öppna dem från Finder i den webbläsare du föredrar.

Våra tekniker arbetar på en fullständig lösning för en kommande uppdatering av Photoshop CC.