I den här artikeln anges de kända kompatibilitetsproblem som kan uppstå då Photoshop CC används i macOS 10.13 (High Sierra) och hur du kan undvika dessa.

Adobe har upptäckt följande kompatibilitetsproblem i samband med körning av Photoshop med macOS 10.13 (High Sierra).

Adobe rekommenderar starkt att kunder uppdaterar till Photoshop CC 2017 innan de uppdaterar till macOS 10.13 (High Sierra). Äldre versioner av Photoshop CC var inte utvecklade för att köras på macOS High Sierra och testades inte omfattande för denna. Vi rekommenderar också starkt att kunder gör ett eget test på en partition som inte är i drift för att säkerställa att det nya operativsystemet fungerar med aktuell maskinvara och aktuella drivrutiner (utskrifter osv). Det kan vara en bra idé att behålla och använda en äldre version av OS som är kompatibel med tidigare versioner av vår programvara.

Om du upptäcker problem som inte har dokumenterats ännu, får du gärna rapportera dem på vår webbplats för feedback.

Versioner som berörs

Versioner som berörs Photoshop CC 2017 eller tidigare
Operativsystem macOS 10.13 High Sierra

Adobe har upptäckt följande kompatibilitetsproblem i samband med körning av Photoshop CC 2017 och tidigare versioner på macOS 10.13 (High Sierra).

Problem med helskärmsläge då Dock visas

Photoshops dokumentfönster utvidgas inte till att uppta hela bildskärmen när macOS Dock visas. Problemet uppstår inte då Dock är inställd på ”Dölj och visa automatiskt”

1. Avsluta Photoshop.

2. Hämta OSXCompatibilityPlug-in.zip till datorn.

Hämta

3. När du har hämtat plugin-programpaketet OSXCompatibility ovan dubbelklickar du på filen för att packa upp den. Extrahera alla mappar om du får en sådan uppmaning.

4. Kopiera filen OSXCompatibility.plugin till mappen för plugin-program inuti Photoshops programmapp:

Program/Adobe Photoshop [Photoshop_version]/plugin-program

5. Starta om Photoshop.

Vårt teknikteam samarbetar med Apple för att lösa rotproblemet så snart som möjligt.