Efter uppdatering av Photoshop på Mac OS uppstår följande fel när Photoshop startas:

Det går inte att öppna programmet Adobe Photoshop CC 2015.

Felmeddelande vid start – Det går inte att öppna programmet Adobe Photoshop CC 2015

Lösning

Avinstallera Photoshop och installera det på nytt med Creative Cloud-programmet:

Ytterligare information:

Problemet uppstår på Macintosh vid följande situation:

• Photoshop är installerat på en anpassad plats vars sökvägsnamn innehåller en punkt. Till exempel Mac OS 10.11 eller Photoshop 2015.1.