Det går inte att öppna Adobe Photoshop CC 2018 på grund av ett problem

Problem:

När du startar ett Adobe-program på system som kör macOS 10.12 (Sierra) eller macOS 10.13 (High Sierra) med Cylance antivirus kraschar programmet och följande felmeddelande visas:

Det går inte att öppna Adobe Photoshop CC 2018 på grund av ett problem. Kontrollera med utvecklaren att Adobe Photoshop CC 2018 fungerar med den här versionen av macOS. Du måste eventuellt installera programmet igen. Se till att installera alla tillgängliga uppdateringar för programmet och macOS.

Program som påverkas:

• Adobe Photoshop CC 2018
  • Adobe Indesign CC 2018
  • Adobe Illustrator CC 2018

Tillfällig lösning

Kontakta Cylance-supporten för att få hjälp med att lägga in program som påverkas när att de kör antivirusprogram på tillåtelselistan.