Photoshop kraschar när du använder 3D-funktioner på en dator med ett Intel HD-grafikkort.

Problemet kan vara relaterat till vissa grafikkort. Du kan komma runt problemet genom att få Photoshop att använda en tidigare version av programvaran Shader Model genom att installera filen CS6_shaders.txt nedan.

Hämta

Obs: Filen som skapas när man packar upp fungerar som en cookie och har lämpligt nog en storlek på noll bytes.

1. Avsluta Photoshop.

2. Ladda ned filen cs6_shaders.txt.

3. Dubbelklicka filen för att packa upp den.

4. Kopiera den resulterande filen CS6_shaders.txt till mappen för Adobe Photoshop CC 2014.

Standardsökvägarna för Photoshop-mapparna är:

• Mac OS: /Applications/Adobe Photoshop CC 2014/
  • Windows: Program Files/Adobe/Adobe Photoshop CC 2014/
5. Starta om Photoshop och utför stegen som orsakade kraschen.