Photoshop stöter på felet 'CEPHtmlEngine.exe – Inget skivfel' vid start | Windows

Så här löser du CEPHtmlEngine.exe – Inget skivfel vid öppning av fil i Photoshop CC

Problem

När du startar Photoshop på en Windows-dator öppnas feldialogrutan CEPHtmlEngine.exe – Ingen skiva med meddelandet 'Det finns ingen skiva i drivrutinen. Sätt in en skiva i enheten D:.'

Photoshop stöter på felet ingen skiva
Photoshop stöter på felet 'CEPHtmlEngine.exe – Inget skivfel' vid start på Windows-plattformar

Operativsystem

Windows 7, 10

Tillfällig lösning

Så här gör du för att åtgärda problemet:

1. Klicka på Avbryt i dialogrutan CEPHtmlEngine.exe – Ingen skiva för att lämna fönstret.

2. Öppna Registerredigeraren.

Tryck på tangenten Windows + R eller välj Starta > Kör. I dialogrutan Kör skriver du regedit  och klicka på OK.

3. I Registreringsredigeraren, navigera till:
    Computer\HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Control\Windows

4. Dubbelklicka på ErrorMode.

Steg att följa i Registreringsredigeraren

5. I dialogen Redigera DWORD (32-bit) värde som visas, ändra fältet Värdedata från 0 till 2.

Värdedialogrutan Redigera DWORD (32-bitars)
    Värdedialogrutan Redigera DWORD (32-bitars)

6. Starta Photoshop CC igen för att arbeta med en fil.