När du väljer en undermeny från en rullgardinsmeny i Photoshop pekar undermenyn först till höger men visas på vänster sida.

Det här problemet har upptäckts på datorer som kör Windows.

Lösning

Så här löser du problemet:

1. Öppna dialogrutan Kör på ditt system genom att trycka på Windowstangenten + R.

2. Kopiera och klistra in följande text i avsnittet Öppna:

shell:::{80F3F1D5-FECA-45F3-BC32-752C152E456E}

3. Klicka på OK.

4. Dialogrutan Inställningar för surfplatta visas. Klicka på fliken Övrigt.

Välj fliken Övrigt

5. Välj Vänsterhänt i avsnittet Höger- eller vänsterhänt. Detta gör att menyer visas till höger om din hand.

6. Klicka på OK.