I Adobe Photoshop CS4, Adobe Bridge CS4 och Camera Raw visas tre markörer i stället för en.

Detaljer

Windows-textens dpi-storlek är 150 %.

Lösning: Ändra Windows textstorlek till 149 eller 151 %.

Så här ändrar du storleken:

  1. Välj Start > Kontrollpanelen > Utseende och anpassning > Visa.
  2. Välj Ställ in anpassad textstorlek (DPI) i den vänstra panelens meny. 
  3. Skriv 149 eller 151 i fältet Skala till denna procent av normal storlek.
  4. Tryck på Retur och klicka på OK.
  5. Logga ut och in för att ändra inställningen.

 

Denna produkt är licensierad enligt en Creative Commons Erkännande-Ickekommersiell-Dela Lika 3.0 Unported-licens  Twitter™- och Facebook-inlägg omfattas inte av villkoren i Creative Commons-licensen.

Juridiska meddelanden   |   Onlinesekretesspolicy