Uppdateringar till Photoshop CS6 version 13.1.x och senare visas inte när du väljer Hjälp > Uppdateringar.

Obs! Endast Creative Cloud-medlemmar kan installera och uppdatera Photoshop CS6 version 13.1.

Lösning

Inaktivera och avinstallera Photoshop CS6 och installera sedan Creative Cloud-versionen av Photoshop CS6. Licensiera det med ditt Adobe ID.

1. I Photoshop CS6 väljer du Hjälp > Inaktivera.
  2. Klicka på Inaktivera och stäng Photoshop.
  3. Kör avinstallationsprogrammet Avinstallera Adobe Photoshop CS6 i programmappen för Photoshop CS6.
  4. Efter avinstallationen går du till avsnittet Hämta tidigare versioner i Hämta och installera Creative Cloud-program.
  5. Välj Program och klicka på Hämta under Photoshop CS6. Detta steg hämtar och installerar Photoshop CS6.
  6. Öppna Photoshop efter installationen. Välj licensprogram och logga in med ditt Adobe ID.
  7. Avsluta Photoshop.
  8. Öppna Photoshop på nytt.
  9. Välj Hjälp > Uppdateringar för att installera uppdateringen 13.1.2.